andet

Vitaliteten bor i kroppen

Når du er i kontakt med din livskraft, oplever du både psykisk overskud og er godt tilpas i kroppen. Og når omstændigheder i dit liv har lagt dæmpere på livskraften, begrænser det både dit psykiske og dit kropslige velbefindende.

De senere års store fremskridt inden for neurovidenskab har bidraget med værdifuld ny viden, der bekræfter de store potentialer i at benytte terapiformer, der involvere arbejde med kroppen. Vi ved meget mere om det komplekse samspil mellem hjernen og resten af kroppen, og hvordan nervesystemet og det endokrine system kommunikerer med og regulerer kroppen. Der hersker ikke længere tvivl om, at vitalitet både har en kropslig og en psykisk dimension.

Berøring forløser 

Derfor er kroppen i centrum, når du opsøger mig. Vi vil i den indledende samtale have stor opmærksomhed om, hvad du mærker i kroppen, og vi vil arbejde med vejrtrækning og kropsterapi, da det meget effektivt kan bidrage til at regulere dit nervesystem og løse op for gamle spændinger i krop og psyke. Kropsterapien kan have mange former: at du lærer at give dig selv nærende berøring,  kropsøvelser målrettet dit specifikke behov og egentlig kropsbehandling på briks, hvor du får løsnet muskler og led, så der bliver bedre plads indeni til at være dig og til din vitalitet.

Kropsterapi og kropsbehandling

Fotograf Artur Potosi, Flickr