Top

Tid til fordybelse?

Bliv del af vores fordybelsesgruppe. Den er lige nu åben for nye deltagere

Vil du gerne tilgå hverdagen og udfordringer med større energi og glæde? Så er her et forløb til dig:

Vi har åbent for tilmelding til et gruppeforløb, hvor du får ro til at komme lidt tættere på dig selv, end hverdagen typisk levner tid til. Der er tid og plads til, at du nysgerrigt og egenkærligt undersøger, hvad der står i vejen for din glæde, og hvordan den kan få mere plads i din hverdag.

Gruppen er et fortroligt og trygt rum, hvor du vil erfare, at det, du selv oplever som sårbarhed og måske ligefrem svaghed, også er styrker, som du kan bruge konstruktivt i dit liv.

Du vil få mulighed for at se på din indre kritiske stemme og formilde den og dermed bane vej for, at strabadser i dit liv går dig mindre på, og at du mærker større ro og accept af både dine styrker og din sårbarhed.

Dit udbytte ved at være del af en gruppe

Som deltager gruppen vil du erfare, at din sårbarhed er genkendelig for andre, og du får indsigt i, hvordan andre ser på og takler beslægtet sårbarhed. Det vil give dig mod og inspiration til at bruge din sårbarhed som en ressource i dit liv.

Målgruppe

Mænd og kvinder fra 20 år – med eller uden erfaring fra terapi.

Tid, sted og pris

Vi mødes en aften hver 2. uge i en periode og holder så en pause. Møderne ligger typisk tirsdag aften. Næste møde er tirsdag den 3.11. fra kl 18:00-20:30. Kommende datoer blive snarligt blive annonceret.

Møderne holdes i vores hyggelige klinik i Kroghsgade 1,1.th på indre Østerbro – få minutters gang fra Østerport og Trianglen metrostation[B12] .

Prisen er 1200 kr. for tre møder.

Om os

Gruppen ledes af mig og min kollega og samarbejdspartner Aline Bjerring. Vi er begge uddannede psykoterapeuter med stor erfaring i at arbejde med grupper. Vi arbejder begge som selvstændige terapeuter fra vores fælles klinik i Kroghsgade, og vi samarbejder om grupper.

Få mere information
Du kan ringe, skrive og læse mere på vores hjemmesider:
Aline Bjerring
28998137
kontakt@alinebjerring.dk
www.alinebjerring.dk

Marie Preisler
26717780
marie@preislerterapi.dk
www.preislerterapi.dk    
www.preislerterapi.dk    

Filed under: Top