Psykoterapi

Psykoterapi virker 

Slås du med angst, som du ikke ved, hvordan du skal blive kvit? Er du presset i forhold til din partner, dine børn, dine forældre eller på dit job? Går du rundt uden at være særlig glad, og oplever du at gå glip af det vigtigste ved at leve?

Det er normale følelsesmæssige tilstande, så vær ikke urolig. Men beslut, at du vil have det bedre og ring til mig og book en samtale.

Dit udbytte af samtale med mig

Jeg fortæller dig ikke, hvad du skal gøre, men terapeutisk samtale vil få dig til at se på dig selv, din situation og dine handlemønstre med større forståelse og accept. Og ofte er det præcis hvad der skal til, for at du får øje på nye handlemuligheder og træffer valg, der er gode for dig og de mennesker, du holder af.

Der er  evidens for, at psykoterapi – fortrolig samtale med en erfaren psykoterapeut som mig – kan reducere eller helt fjerne eksempelvis angst, depression og stress – uden medicin.

Foto: Flickr/Giuseppe Milo

Foto: Flickr/Giuseppe Milo

Hvordan foregår det?

Terapi hos mig hviler på et eksistentialistisk livssyn, det vil sige, at den tager udgangspunkt i, at hvert menneske har frihed til og ansvar for at leve og forvalte sit liv og sit potentiale. Samtaler med mig kan give dig større mod og styrke til at stå ved og agere som den du er og i respekt for de værdier, du har. Derved bliver du ikke til et nyt og bedre menneske, men du vil mærke en større autenticitet, og den vil give dig energi, glæde og kan fordybe dine relationer.

Foto: Flickr/Magdalena Roeseler

Foto: Flickr/Magdalena Roeseler

Jeg arbejder fænomenologisk og dynamisk. Det betyder, at vores samtale tager udgangspunkt i det, der opstår undervejs. Du behøver ikke at forberede dig. Du møder bare op og sætter dig i en stol over for mig. Så taler vi sammen om det, der opstår. De fleste mærker en forandring efter ganske få samtaler.

Hvor tit og hvor længe

En samtale varer en time, og jeg anbefaler, at du kommer tre gange med cirka 14 dages mellemrum. Derefter beslutter du, om du har lyst til flere samtaler.

Ring og hør nærmere eller bestil en indledende samtale, så finder vi en form, der passer dig.

Foto: Flickr/Martie Swart

Foto: Flickr/Martie Swart