Grupper

Bliv del af en gruppe

I en gruppe vil du erfare, at det du føler og måske bakser med er alment menneskeligt, og du vil få adgang til inspiration, større ro og ny energi. Uanset hvad der martrer dig, vil det at mødes i en tryg gruppe få dig til at føle dig mere afklaret, modigere – og du vil formentlig også se med en smule mere humor på de ting i dit liv, som ellers kan synes tunge og svære.

Jeg starter løbende grupper op i samarbejde med andre dygtige terapeuter. 

To grupper vil blive startet i efteråret 2020: 

Midtlivsgruppen

En gruppe, hvor du møder og taler med andre, der også har store eller voksne børn om, hvad mening er, når du ikke længere primært er forælder eller ikke fik børn. Hvordan tager du vare på dine drømme, på klimaet og på kærligheden?

Hvornår

Tre lørdage i efteråret: 26. september, 24. oktober og 21. november 2020.

Møderne foregår i tidsrummet mellem kl. 9:30 til 13:00.

Mulighed for forlængelse, hvis gruppen ønsker det.

Pris

1200 kr. for 3 gange

Få mere at vide og tilmelding

Du kan få mere at vide og melde dig til ved at ringe eller skrive til mig 

Læs mere om Anette her: www.ratgeber.dk

Du kan også læse om gruppen på Facebook: https://www.facebook.com/events/343797483442790/ 

 

Fordybelsesgruppe

Et gruppeforløb, hvor du får ro til at komme lidt tættere på dig selv, end hverdagen typisk levner tid til. Der er tid og plads til, at du nysgerrigt og egenkærligt undersøger, hvad der står i vejen for din glæde, og hvordan den kan få mere plads i din hverdag.

Gruppen er et fortroligt og trygt rum, hvor du vil erfare, at det, du selv oplever som sårbarhed og måske ligefrem svaghed, også er styrker, som du kan bruge konstruktivt i dit liv.

Du vil få mulighed for at se på din indre kritiske stemme og formilde den og dermed bane vej for, at strabadser i dit liv går dig mindre på, og at du mærker større ro og accept af både dine styrker og din sårbarhed.

Målgruppe

Mænd og kvinder fra 20 år – med eller uden erfaring fra terapi.

Tid, sted og pris

Gruppen mødes tre gange: mandag den 19.10. 2020, tirsdag den 3.11. 2020 og tirsdag den 17.11. 2020. Hvert møde varer 2,5 time og foregår i tidsrummet 18:00-20:30. Mødested: Kroghsgade 1,1.th på indre Østerbro – vores hyggelige klinik, der ligger få minutters gang fra Østerport og Trianglen metrostation. Prisen er 1200 kr. for tre møder. Gruppen vil have op til otte deltagere.

Om os

Gruppen ledes af mig og min kollega og samarbejdspartner Aline Bjerring. Vi er begge uddannede psykoterapeuter med stor erfaring i at arbejde med grupper. Vi arbejder begge som selvstændige terapeuter fra vores fælles klinik i Kroghsgade, og vi samarbejder om grupper. 

Mere information og tilmelding

Du kan ringe, skrive og læse mere på vores hjemmesider:

Aline Bjerring, 28998137, kontakt@alinebjerring.dk

www.alinebjerring.dk

Marie Preisler, 26717780, marie@preislerterapi.dk

www.preislerterapi.dk