Top

Online-terapi – når din partner drikker

Har du en partner med alkoholproblemer, og er I meget hjemme sammen pga. corona, kan dette tilbud være relevant for dig. 

Mange familier er i disse dage hjemme sammen og oplever, at problemer vokser sig større, mens daginstitutioner, skoler og alkohol-ambulatorier holder lukket.  At du taler med en erfaren terapeut kan i den situation være en god løsning. Book en samtale, når det passer dig. Det kræver kun, at du finder et uforstyrret sted i hjemmet og har en telefon og internetforbindelse.

Du kommer til at tale med mig eller Aline Bjerring eller Nanna Døssing. Vi er alle tre psykoterapeuter med stor erfaring i at arbejde med pårørende til en partner med alkoholproblemer.

Vi står til rådighed via Skype eller andet web-baseret medie med støttende samtaler og gode råd til, hvordan du og din partner kan takle udfordringerne sammen. 

Første session er på 30 min. og koster 250 kr. Her kan du vurdere, om formen passer dig. Herefter kan du få en times samtaleterapi for 500 kr. eller fortsætte med 30 minutters terapi. 

Du har også mulighed for at blive del af en anonym terapigruppe, der starter så snart, det er muligt at mødes fysisk. Her vil du møde og dele erfaringer med andre, der også har en partner med et problematisk forhold til alkohol. Datoer for gruppens møder melder vi ud, når vi ved, hvornår corona-krisen er ovre.

Kontakt

Skriv på marie@preislerterapi.dk eller ring på 26717780. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Filed under: Top