Top

Tal med nogen, når din kæreste drikker

Her er en gruppe for dig, hvis kæreste eller ægtefælle drikker mere, end du er tryg ved.

Hvis din ægtefælle eller kæreste et problematisk forhold tik alkohol, er du under et konstant følelsesmæssigt pres og står med mange dilemmaer i hverdagen: Hvordan handler du? Og hvad gør det ved dig, hvis din partner lukker øjnene for drikkeriets reelle omfang og konsekvenserne for mig og resten af vores familie?

Det er store og svære spørgsmål, som det er svært at være alene med. Jeg og to andre psykoterapeuter har derfor skabt et trygt, anonymt tilbud, hvor du møder andre i samme situation som dig. Under ledelse af erfarne psykoterapeuter får du i gruppen rum til dig og dine erfaringer, og du vil få nye kræfter og redskaber til at handle i den svære situation, du står i.

Kom og få oplevelsen af ikke at stå alene, som du måske har oplevet at gøre i mange år.

Du kan arbejde med temaer som:

KOMMUNIKATION Hvordan taler jeg godt med min partner om, hvad drikkeriet gør ved mig?

GRÆNSER Hvordan siger jeg fra og stiller krav uden at føle mig som en dårlig partner?

FUP ELLER FAKTA Hvordan holder jeg fast i min virkelighed, hvis min partner benægter eller underdriver problemet?

SVÆRE FØLELSER Hvordan dealer jeg med følelser af fx ensomhed, sorg, (selv)medlidenhed, bekymring og vrede over, at alkohol er imellem mig og min elskede?

AT GIVE OG FÅ KÆRLIGHED? Kan jeg blive ved med at elske og respektere en partner, der ikke kan passe på sig selv og på mig? Og får jeg kærlighed nok?

 
OM OS

Gruppen bliver ledet af mig og to andre psykoterapeuter med stor erfaring indenfor alkoholbehandling, terapi og rådgivning af pårørende. Ring eller skriv og hør nærmere. Vi har samtale med alle deltagere og sammensætter derefter gruppen, så din deltagelse bliver tryg og giver dig et stort udbytte.

TID, STED OG PRIS

Gruppen mødes tre gange med mulighed for forlængelse.
Hver anden tirsdag fra 18:00-20:30, første gang den 21. april 2020.
Møderne holdes i vores hyggelige klinik i Kroghsgade 1, 1.th på indre Østerbro – få minutters gang fra Østerport Station og Trianglen Metro.
Prisen er 900 kr. for tre aftner. Din deltagelse er anonym og kræver ikke lægehenvisning.

Kontakt mig for at høre mere.

Filed under: Top