Top

Bliv del af Midtlivsgruppen

Samtaleforum for dig, der er midt i livet.

Er du over 40, og går dit liv lige lovligt hurtigt? I så fald kan deltagelse i Midtlivsgruppen hjælpe dig til at sætte retning. Gruppen er pt. åben for nye deltagere.

Midtlivsgruppen er et samtaleforum, som jeg har stiftet og driver sammen med min kollega Anette Højgaard Jønson. Vi har lige nu åbent for nye deltagere.

Formen er faciliteret gruppesamtale, og målet er, at du kommer tættere på, hvad der for dig er betydningsfuldt ved at have passeret halvvejs-mærket i livets maraton:

Hvad det gør ved dit syn på sig selv, dit forhold til dine forældre og børn og partner, dit arbejdsliv og det, du drømmer om. Har du realiseret drømmene, du drømte, da du var barn og ung? Og hvad drømmer du nu som en moden mand eller kvinde?

Du har udsigt til en ærlig, inspirerende og berørende og helt sikkert også sjov og unik samtale med andre, der er midt i livet. Gruppen vil være dit fortrolige og trygge rum, sammensat og ledet af to erfarne konsulenter med speciale i bæredygtige relationer i privatlivet og på jobbet, gruppeprocesser og gruppeterapi.

Temaer

Du får mulighed for at arbejde med, hvad du står midt i, hvad der venter, og hvad du har lagt bag dig, eksempelvis:

  • Drømme Hvad har du ikke nået endnu, og hvad gør du ved det? Hvad når du helt sikkert ikke i dit liv? Og hvad VIL du nå?
  • Kærlighed Hvordan elsker du, og hvad forventer du af det modne parforhold?
  • Din rolle i forhold til voksne børn, svigerbørn og børnebørn Er der noget hos dig, der står i vejen for en god relation?
  • Kroppen Hvordan er det at se dig selv i spejlet? Hvordan tager du vare på din krop?
  • Hvad har du lagt bag dig? Hvilke ting i dit liv betyder ikke længere så meget, som det gjorde engang? Og hvordan føles det, at dine prioriteter skifter?
  • Meningsfuldt arbejdsliv Hvordan er dine arbejdsrelationer? Hvordan skal næste kapitel i arbejdslivet være?
  • Forhold til forældre og søskende Er der relationer til din oprindelige familie, der trænger til et 10.000 km eftersyn? Er der noget, du gerne vil ændre? Noget at tilgive eller nogen at bede om forladelse?
  • Venskab Hvem er egentlig nære venner? Hvilken betydning har de for dig, og hvordan plejer du dine venskaber?
  • Ansvar for kloden Hvordan tager du i dit liv og arbejde vare på planeten; og hvad vi byder kommende generationer?

Hvor 

Central i København

Hvornår

Møderne foregår typisk en lørdag formiddag om måneden i tidsrummet 9:30-13:00.

Pris

1500 kr. for 3 gange

Få mere at vide og tilmelding

Du kan få mere at vide og melde dig til ved at ringe til Marie på 26727780

Dit udbytte – vores mål

Du bliver som medlem af Midtlivsgruppen del af et fællesskab, hvor du sammen med andre kan undersøge og reflektere over det at være midt i livet. Målet er, at du får inspiration og støtte til at træffe bevidste beslutninger om at leve resten af dit liv, så du er mest muligt levende til stede i det, åben for nye roller i livet, og at du yder et bidrag til kommende generationer.

Eksistentielt ”pit-stop” og selvforkælelse

At være medlem af vores Midtlivsgruppe er selvforkælelse på en helt anden måde end spa-ophold i Skåne, Michelin-middag og weekendtur til europæiske storbyer – oplevelser du jo desuden heller ikke har adgang til i øjeblikket. Giv i stedet dig selv et eksistentielt ”pit-stop”: Tid og plads til at dvæle ved det vigtige i livet sammen med en omhyggeligt sammensat gruppe af mennesker, som er optaget af det samme som du. Du vil erfare, at det giver din læring en ekstra dimension. Gruppens to konsulenter vil sikre, at du får masser af rum for refleksion i en tryg ramme.

Filed under: Top